top of page
klassieke parketvloeren - Soogen Ivo

PARKET ONDERHOUDEN BESTE GARANTIE VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR VAN UW VLOER

arrow-down.gif
intro

Hoe lang uw parket in goede conditie blijft, hangt af van hoe u uw vloer onderhoud.  Een geoliede vloer is sowieso gebaat bij een wekelijkse poetsbeurt met water en een specifieke zachte zeep. Maar ook voor geboende en geverniste vloeren  hebben we de juiste onderhoudsproducten.

Een goede tip is om de luchtvochtigheid in uw woning nauwgezet op te volgen. Bij Soogen Ivo Parketvloeren helpen we u graag met de keuze van een luchtvochtigheidsmeter en luchtbevochtigingstoestellen. 

Om een parketvloer te onderhouden, raden wij u verder aan niet te experimenteren met allerlei producten, maar meteen raad te vragen bij professionals. U kunt een beroep doen op onze ervaren medewerkers om uw parketvloer te onderhouden. Na het bezoek van onze onderhoudsploeg straalt uw parketvloer als nooit tevoren.

Naast het onderhouden van uw parket met water en zeep is het soms noodzakelijk om deze vloer opnieuw in te oliën. Vertoont de geoliede vloer een grauw effect, dan is het aan te raden om de vloer te oliën.

Bij Soogen Ivo Parketvloeren verdelen we gespecialiseerde producten om deze problemen aan te pakken. Hier beschrijven we maar enkele van onze professionele producten.

Advies en verkoop van onderhoudsproducten voor parket

Spotstop

Verwijder hardnekkige vlekken met
Woodspot Remover 

Hardnekkige vlekken veroorzaakt door water, ammoniak, urine, braaksel, ijzer of roest lijken een nachtmerrie voor uw dierbare parketvloer. Dankzij Woodspot Remover verwijdert u echter in alle rust de meest hardnekkige vlekken uit uw parket. Woodspot Remover is bovendien een ecologisch en biologisch afbreekbaar product.


U spuit Fedeal Woodspot Remover op de vlekken en laat het product 10 minuten inwerken. U merkt hierbij al na enkele minuten op dat de vlek vervaagt. Neutraliseer daarna het oppervlak terug met een vochtige doek en wat zeep van Fedeal. Daarna laat u de vlek drogen. 

Let op: Woodspot Remover is niet geschikt om te gebruiken op geloogd of gerookt parket, omdat het inwerkt op de tannine van het hout.

Woodspot Remover

Vetvlekken verwijderen
met Spotstop

Spotstop is het ideale product om vetvlekken op een geolied parket te verwijderen. Met Spotstop verwijdert u vlekken binnen enkele minuten, zonder gedoe met zeep en zonder kopzorgen.
U spuit direct met de Spotstop spuitbus over de vlek. Na enkele minuten kunt u de vlek weg borstelen met een middelharde borstel. Daarna bewerkt u de plaats nog even met water en zeep van het merk Fedeal en klaar bent u. Is de vlek toch niet verdwenen, dan herhaalt u de behandeling.

Spotstop
parketvloeren Ivo Soogen

SPOTSTOP, WOODSPOT REMOVER EN NOG VEEL ANDERE PRODUCTEN OM UW PARKET TE ONDERHOUDEN, VINDT U TERUG IN DE WEBSHOP VAN SOOGEN IVO PARKETVLOEREN.
NEEM VANDAAG NOG EEN KIJKJE IN HET GROTE AANBOD!

bottom of page