top of page
renovatie parket

SOOGEN IVO PARKETVLOEREN GEEFT UW PARKET
EEN NIEUW LEVEN

arrow-down.gif
intro

Is het de hoogste tijd om een nieuwe tint aan uw interieur toe te voegen? Dan bent u bij Soogen Ivo Parketvloeren uit Eksel aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verzorgen van bestaande parketvloeren. Zo hoeft u geen nieuwe parketvoer te plaatsen op terug te genieten van een mooie houten vloer.  Samen met u bekijken we de mogelijkheden en gaan we op zoek naar een ideale kleur of afwerkingslaag. Nadat we uw parket grondig geschuurd en behandeld hebben, geniet u van een gloednieuwe look and feel in uw woning.

Het grote voordeel van een parketvloer is dat dit vloertype altijd een authentieke sfeer uitstraalt. Hout is evenwel een levend materiaal dat door vochtigheid in de lucht of door schommelingen in de temperatuur kan vervormen. Is een parketvloer druk belopen, dan kan er na verloop van tijd ook wat gebruikersschade of slijtage optreden. Gelukkig is dit alles geen reden om een volledig nieuwe vloer te plaatsen. Onze specialisten bij Soogen Ivo Parketvloeren herstellen uw parketvloer grondig en tot in de kleinste hoekjes met veel liefde voor het materiaal en het karakter van uw woning.

Professionele schuurmachines gecombineerd met jarenlange ervaring

strak landelijke parketvloeren
renovatie parket

Renovatie parket: make-over zonder het originele karakter te verloochenen

Vertoont uw parket tekenen van slijtage, bijvoorbeeld op vaak belopen plaatsen, of is er schade zoals putjes of barsten? 

Dan zorgen wij voor een totale make-over. We schuren de parket met onze professionele machines of zandstralen het vloeroppervlak. Beide methodes garanderen een optimaal resultaat. Het parket ziet er terug als nieuw uit, terwijl het eveneens zijn oorspronkelijke karakter behoudt.

Het renoveren van parket is bij Soogen Ivo Parketvloeren een veelzijdig begrip. Zo bekijken we een renovatie steeds op maat van uw woning. Enkele van de taken die hierbij kunnen komen kijken zijn:

  • losliggende planken vastlijmen

  • gescheurd hout en putjes vullen met professionele en natuurlijke vulmiddelen

  • beschadigde stukken vervangen

  • hout op de gepaste manier voeden en zodoende blijvend beschermen tegen schade

renovatie
vervolg

Renovatie van parket, trappen, deuren en meubels 

We beperken ons bij Soogen Ivo Parketvloeren niet alleen tot de renovatie van parketvloeren zelf. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om houten meubelen, deuren en trappen te refurbishen en de kleur ervan te laten matchen met deze van uw parket. We helpen u graag met de keuze van de juiste producten en werkwijze.

 

Kiest u ervoor om deze klus als doe-het-zelver aan te pakken, dan kunt u inderdaad genieten van onze expertise en de producten uit onze webshop.

 

Wenst u parket over een bestaande vloer te laten plaatsen, dan geven we u evenzeer graag tips en advies.

landelijke parketvloeren
parketvloeren Ivo Soogen

OM UW PARKET TE VERNIEUWEN OF UW PARKETVLOER TE LATEN BEHANDELEN, DOET U EEN BEROEP OP DE KENNIS EN EXPERTISE VAN SOOGEN IVO PARKETVLOEREN.
KOM GERUST LANGS IN ONZE SHOWROOM IN EKSEL.

bottom of page