top of page
eiken tuingebouw

WELKOM BIJ SOOGEN,
DÉ SPECIALIST IN EIKEN TUINGEBOUWEN EN CARPORTS

arrow-down.gif
intro

Wij combineren vakmanschap met hoogwaardige materialen om duurzame en stijlvolle buitenstructuren te creëren die perfect passen bij de natuurlijke schoonheid van jouw tuin.

Houten tuingebouwen
en carports

tuingebouwen

Onze Eiken Tuingebouwen

Ontdek de tijdloze elegantie van onze eiken tuingebouwen.

Met aandacht voor detail en liefde voor het ambacht, brengen wij unieke ontwerpen tot leven die een meerwaarde geven aan jouw buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle eikenhouten tuinkamer, een rustieke schuur of een prachtige veranda, bij ons vind je maatwerk op zijn best.

Waarom kiezen voor onze eiken tuingebouwen?

  • Duurzaamheid: Onze gebouwen worden vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout, dat bekend staat om zijn natuurlijke duurzaamheid en robuuste karakter.

  • Maatwerk: Wij begrijpen dat elke tuin uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw wensen en de stijl van je woning.

  • Tijdloos design: Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op traditionele ambachten en vormen een harmonieuze aanvulling op zowel moderne als klassieke architectuur.

houten tuingebouw
carports

Carports met Karakter

Bescherm jouw auto op een stijlvolle manier met onze eiken carports. Onze carports combineren functionaliteit met esthetiek en bieden een veilige haven voor jouw voertuig, terwijl ze naadloos passen bij de omgeving.

Waarom kiezen voor onze eiken carports?

  • Weerbestendigheid: Onze eiken carports zijn bestand tegen de elementen en bieden betrouwbare bescherming tegen regen, sneeuw en zon.

  • Maatwerk: Of je nu een enkele carport of een carport voor meerdere voertuigen nodig hebt, wij passen het ontwerp aan jouw specifieke behoeften aan.

  • Natuurlijke uitstraling: Onze carports zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw woning.

carport
parketvloeren Ivo Soogen

BIJ SOOGEN STREVEN WE ERNAAR OM BUITENRUIMTES TE TRANSFORMEREN MET HOOGWAARDIGE EIKEN TUINGEBOUWEN EN CARPORTS.
NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM JOUW PROJECT TE BESPREKEN EN ONTDEK HOE WIJ JOUW VISIE WERKELIJKHEID KUNNEN MAKEN.

werkwijze

Van droom tot werkelijkheid  

01

Eerste contact

Bij het eerste persoonlijke contact luisteren we naar al uw wensen. Samen gaan we voor de gedroomde finishing touch van uw thuis. 


Kies voor een afwerking naar eigen smaak. Wij voorzien u graag van eerlijk en vrijblijvend advies. Zo maken wij van ieder idee de ideale constructie met alle voorzieningen die u nodig heeft. 

02

Design op maat 

Na een verkennend gesprek gaan we aan de slag met uw droomproject.


Wij vertalen dit naar een ontwerp om u zo een authentieke en visuele impressie te geven.

03

Realisatie 

Vervolgens gaan wij met veel passie en kennis aan de slag om dit ontwerp te realiseren. Alles wordt gecreëerd in eigen atelier met puur vakmanschap. Wij zetten sterk in op kwaliteit, duurzaamheid en afwerking.


Uiteraard staan wij u ook met raad en daad bij in het onderhoud zodat u er jarenlang van kan genieten. 

ontwerp houten bijgebouw
afgewerkt eiken tuingebouw

Realisaties

realisaties
parketvloeren Ivo Soogen

GRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES ONTVANGEN OF EEN PROJECT UITGEWERKT OP MAAT VAN UW WENSEN? NEEM DAN ZEKER CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE VIA BJORNSTIPPELMANS@SOOGEN.BE, INFO@SOOGEN.BE OF 0497 42 11 85.

bottom of page