top of page
visgraat parket

PARKETVLOEREN UIT EKSEL

arrow-down.gif
intro_parket

Bij de keuze van parket zijn het legpatroon van de parketvloer, de samenstelling ervan en de houtsoorten belangrijk. Een eiken parketvloer is dé eyecatcher bij Soogen Ivo Parketvloeren, maar andere types van vloeren moeten hier vaak niet voor onderdoen. De finishing touch voor uw parketvloer? Kies voor een afwerking met olie, vernis boenwas of zeep om uw parket lang mooi te houden.

Het patroon van uw parketvloer: planken, kopshout, Lamel op kant, mozaïk of patroonvloeren 

Parketvloeren zijn mogelijk in diverse patronen.

U heeft de keuze uit: 

Diverse soorten parket in verschillende houtsoorten en afwerking

strak landelijke parketvloeren
parketvloeren Ivo Soogen

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN QUA PATRONEN VOOR UW PARKETVLOER? BEZOEK ONZE SHOWROOM OF MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE MEDEWERKERS.

plankenvloeren

Plankenvloeren: een verrijking in huis

Geen materiaal zo vol van karakter, sfeer en gezelligheid als hout. Vandaar dat een parketvloer ook een meerwaarde en eyecatcher is in uw woning die bijdraagt tot een warme en gezellige sfeer in huis. 

 

Met parket kunt u dan ook verrassend veel kanten op. Het aantal knopen in de parket, de breedte van de planken, wel of juist geen voeg, die specifieke kleur, de dikte van de parketvloer, een afwerking met olie, vernis, boenwas of zeep … dat alles bepaalt het eindresultaat en de look & feel van uw ultieme parketvloer.

 

U zou versteld staan van de talrijke mogelijkheden en variaties om uw parketvloer te personaliseren en zo naadloos bij uw smaak en stijl te doen passen.

strak landelijke parketvloeren
parket in visgraatmotief

Parketvloeren met een esthetisch motief in houten stroken

Bij Soogen Ivo Parketvloeren kunt u ook kiezen voor een parket met een bepaald legpatroon. We geven u enkele voorbeelden:

  • Het visgraatmotief is een tijdloze klassieker. Dit motief verleent een esthetisch en stijlvol effect aan elke woning, of deze nu modern of klassiek is.

  • De Hongaarse punt lijkt op het visgraatmotief, maar is toch anders. Wenst u sfeer of karakter in de woning te brengen, ga dan voor een vloer met het motief van de Hongaarse punt.

  • Lamel op kant is opgebouwd uit kleine latjes. Dit creëert een sober lijnenspel dat zowel in grote als kleinere ruimtes tot zijn recht komt.

  • Een mozaïekparket is zoals de naam het zegt een parketvloer die bestaat uit kleine vakjes zoals een dambord of Engelsvorm. Met een dambordvloer kunt u alle kanten op in een rustiek of een strak interieur.

esthetisch motief
parketvloeren Ivo Soogen

BEL ONS OF KOM LANGS IN DE TOONZAAL ALS U EEN BEPAALDE SOORT PARKETVLOER MET MOTIEF IN GEDACHTEN HEEFT. WE DENKEN GRAAG MET U MEE EN TONEN U DE MOGELIJKHEDEN.

bottom of page